Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa Inwestująca w Obszary Wiejskie.

Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 Instytucja zarządzająca PROW 2014-2020 Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Materiał opracowany przez Stowarzyszenie LGD Natura i Kultura, współfinansowany jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania 19. Wsparcie dla Rozwoju Lokalnego w ramach inicjatywy Leader. Poddziałanie 19.4. "Wsparcie na rzecz kosztów bieżących i aktywizacji" objętego programem PROW 2014-2020

celestynowkolbielosiecksobieniewiazaowna

Szanowni Państwo,

informujemy, że siedziba LGD Natura i Kultura została przeniesiona do

Wiązowny na ul. Lubelską 53. (I piętro)

Jednocześnie zawiadamiamy, że numer telefonu (22) 610 44 93 oraz godziny pracy Biura LGD pozostają bez zmian.

Informacja o wynikach naboru na stanowisko Specjalista ds. organizacyjnych

Informujemy, iż w wyniku naboru na stanowisko Specjalista ds. organizacyjnych została zatrudniona Pani Katarzyna Bilska- Zagożdżon, zamieszkała w Otwocku.

Pani Katarzyna Bilska- Zagożdżon spełniła wymagania formalne określone w ogłoszeniu o naborze. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej kandydatka wykazała wiedzę i umiejętności potrzebne do wykonywania pracy na w/w stanowisku.

Dzisiaj jest: 12 Lipiec 2020
Imieniny : Jan, Wera, Brunon